عنکبوت مهندسی ماهر :
اگر انسان بخواهد خطوطی را به عنوان دایره ، زاویه و مثلث رسم کند و نظم و حساب فواصل این خطوط را رعایت کند باید اولاً مقدار قابل توجهی هندسه و حساب بیاموزد و ثانیاً در ترسیم اینها به آلات و ابزاری از قبیل پرگار و نقاله محتاج است ولی این مهندس ماهربرای ساخت مثلث های منظمی که در خانه ی خود به کارمی برد ،از هیچگونه ابزاری استفاده نمی کند . حتی با چشم خود هم نگاه نمی کند و فقط با پاهای خود می تند و خانه ی خود را که یکی از دقیق ترین شاهکارهای عالم خلقت است بوجود می آورد
این مهندس هنگام خانه سازی ابتدا نقطه ای را در وسط به عنوان مرکز در نظر می گیرد و سپس تارهایی را با فواصل منظم و دقیق ، دور آن مرکز به صورت « شعاعهای دایره » می تند و به این ترتیب « مثلث های متساوی الساقین » را که همه ی آنها دارای « زوایای تند » هستند بوجود می آورد . اندازه ی این تارها و فاصله های آنها با هم آنقدر حساب شده به نظر می رسد که باعث تحسین است .
سپس تارهای دیگری بر عرض تارهای اول می تند و آنها را در محل تلاقی و تقاطع با هم پیوند می دهد و به این وسیله دایره های بزرگ و کوچک که همه « متحدالمرکز » هستند تشکیل می شود که این دایره ها هر قدر به مرکز نزدیکتر باشند ، کوچکتر و هر اندازه که از مرکز دورتر باشند بزرگتر هستند.